logo
 
Forever an icon, today Smart as well.
ONTDEK HET

BTicino, merk van de Franse Legrand Group, positioneert zich op wereldvlak
als specialist van schakelaars en residentiële systemen (domotica en video-parlofonie).
De onderneming staat symbool voor "made in Italy" topkwaliteit, technologie en design.
Innovatie staat centraal.

LivingLight bestaat in een strakke, rechthoekige vorm en wordt gekenmerkt door een grote esthetische keuzevrijheid: strakke en sobere lijnen, minimalistische vormgeving, aparte kleuren en afwerkingseffecten die met licht spelen.

LivingLight Air, een subtiele blikvanger. Deze aanvulling op het assortiment wordt gekenmerkt door een dunne afdekplaat zodat uw schakelaar of stopcontact perfect aansluit tegen de muur.

LivingLight trekt de kaart van een onbegrensde keuze met een brede waaier van combinatiemogelijkheden die tegemoetkomen aan al uw wensen: ontwerp uw eigen stijl volgens uw eigen persoonlijkheid.

 

Axolute

Axolute is de ontmoeting tussen digitale spitstechnologie en de nieuwste trends in Italiaans design. Het is een avant-gardistische reeks schakelaars die de grenzen van het luxueuze comfort doorbreekt. Met deze reeks koppelt Bticino luxe aan de harmonie en elegantie van zijn producten: aparte formaten, kleuren en materialen en een buitengewone esthetische aanpak.

Axolute AIR bereikt de grens van het minimalime. Met zijn extreem dunne afdekplaat komt hij bijna gelijk met de muur waardoor het interieur nog strakker en eleganter wordt. In combinatie met de axiale toetsen komt het vlakke design volledig tot zijn recht.

Axolute, geeft karakter aan uw woning.

Magic schakelmateriaal

Het is voor BTicino in meer dan één opzicht een magisch woord. Toen in 1961 modulair schakelmateriaal voor het eerst werd geïntroduceerd gaf dit een nieuwe dimensie aan de elektrische installatie.

Een element dat voordien een louter functionele rol speelde, werd een volwaardig onderdeel van de binnenhuisinrichting. De Magic reeks schakelaars van BTicino genoot onmiddellijk de waardering van architecten.

Meer dan 50 jaar later is Magic nog steeds een toonbeeld van tijdloos design en een vaste waarde.

Meer info...
 

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.