logo
 

MyHOME domotica vereenvoudigt en verbetert uw levenskwaliteit door tal van dagelijkse handelingen te automatiseren. Bediening en sturing van de lichten, instelling van de verwarming, openen en sluiten van de rolluiken, weergeven van geluid en muziek in de woning... voortaan gebeurt het allemaal in een handomdraai.

BTicino screen 10

1,2” touchscreen

Bij geluidsweergave kunt u met dit minischerm het geluidsvolume dempenen regelen in een kamer of een groep kamers, de geluidsbron kiezen of de gewenste radiozender selecteren, die wordt weergegeven dankzij het RDS-systeem.

3,5” touchscreen

Een volwaardig bedieningspaneel van de installatie. U kunt er eenvoudig en intuïtief de verschillende functies in elk vertrek van de woning mee inschakelen en regelen.

10" touchscreen

Om een lamp, een groep lampen of alle lichten van de woning of de rolluiken te bedienen.

AUTOMATISERING

Gemotoriseerde rolluiken, zonneschermen bedienen waarbij eentonige of steeds dezelfde handelingen vermeden worden; het besproeiingssysteem of andere automatische systemen beheren. De activering van de automatische systemen kan gebeuren op enkelvoudig niveau, op groepsniveau, op algemeen niveau of binnen scenario's.

De automatische systemen kunnen niet alleen met de normale digitale besturingen (geruisloos en licht, voorzien van nuttige leds om de status te onderscheiden) geactiveerd worden, maar ook met het touchscreen of de praktische draadloze afstandsbediening: een maximum aan comfort voor wie alles binnen handbereik wil.

london

VERLICHTING

Gebruik het licht dat het best aan elke situatie is aangepast: rechtstreeks licht om te lezen en te werken, gedempt licht om te rusten, regelbaar om zich aan de situatie van het ogenblik aan te passen.

De activering van de lichtpunten kan gebeuren op enkelvoudig niveau, op groepsniveau, op algemeen niveau of binnen scenario's.

Het aanzetten gebeurt met geruisloze en lichte toetsen, voorzien van nuttige leds die van status veranderen wanneer ze in- en uitgeschakeld zijn: blauwe of groene led om de besturingen gemakkelijk te vinden; fuchsia of oranje led wanneer het licht werd aangedaan.

Afstandsbedieningen met radiogolven of activeringen via touchscreen zijn andere toestellen die volgens wens gebruikt kunnen worden.

GELUID

Laat muziek in verschillende huiskamers spelen door in elke zone verschillende geluidsbronnen te kiezen en te controleren waarop u uw geliefkoosd nummer of radiostation kunt kiezen, op de meest eenvoudige manier en met hifi stereogeluidskwaliteit. Dankzij de multikanalen kunt u eveneens iedereen tevreden stellen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de radio in de keuken te beluisteren, een stukje muziek van de iPod in de slaapkamer te laten horen, een cd met klassieke muziek in de woonkamer af te spelen en zo verder.

De inschakeling gebeurt met de toetsen van de plaatselijke bediening (voorzien van de geschikte symbolen voor een gemakkelijke herkenning) of met het innoverende kleurentouchscreen dat door eenvoudigweg het scherm aan te raken de geluidsatmosfeer creëert die u verkiest, naast het afstellen van verlichting, temperatuur, automatische systemen en nog veel meer.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.