logo
 

Controle op afstand

Beheer van op afstand de eigen woning op een gemakkelijke en intuïtieve manier door vrij gebruik te maken van toestellen zoals iPads,smartphones of pc's die met internet verbonden zijn volgens het communicatiemiddel dat op het ogenblik beschikbaar is.

Iedereen kan het type van het huis in- en uitgaande activeringen, informatie en berichten kiezen volgens de eigen specifieke noden en op basis van het type verbinding dat erin aanwezig is (ADSL, telefoonlijn) en van de verbonden My Home-controletoestellen.

controle
controle

Lokale controle

Beheer de MyHOME-oplossingen van de eigen woning vanop een pc of van het 10" touchscreen, door gebruik te maken van software om een overzicht te geven van het plan of de foto's van de ruimtes van het huis met de pictogrammen van de betreffende lichtpunten, automatische systemen, alarmen enz.

Ook via de verschillende schermen van het touchscreen is het altijd mogelijk om de plaatselijke besturing van de MyHOME-oplossingen van de woning uit te voeren.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.