logo
 

Meting van het energieverbruik

Verwarming, koeling, warm water, sanitair, stopcontacten. Er zijn veel en diverse kringen te meten. Daarom dat het MyHOME domotica systeem van BTicino meetoplossingen voorstelt die zich kunnen aanpassen aan elke energiesoort (elektriciteit, gas, water,...) en elk type woning.

Individuele temperatuurregeling per vertrek, meting en weergave van het verbruik en slimme uitschakeling zijn stuk voor stuk oplossingen die het stroom- en energieverbruik onder controle houden.

Toepassingsgebieden
per type woning

Het domotica systeem MyHOME van BTicino voldoet aan 3 benaderingen:

1. De meting van het verbruik als stand-alone functie.

2. De verbruiksmeting wordt geïntegreerd in een compleet domoticasysteem MyHOME in een woning of appartement.

3. De verbruiksmeting wordt geïntegreerd in een compleet domoticasysteem MyHOME in een appartementsgebouw, met data export voor de gebouwheer.

Weergave van het verbruik

Het domoticasysteem MyHOME van BTicino biedt een breed gamma aan oplossingen voor het weergeven van het verbruik volgens budget en het type woning (alleen of collectief).

Voor de bewoner kan de weergave van het verbruik aangeboden worden op een touchscreen van 1,2”, 3,5” of 10” of via webpagina op smartphone, tablet of Pc met gedetailleerde grafieken van elk verbruik van de eigen woning (elektriciteit, water en gas) evenals de energie- en warmwaterproductie van de installaties met zonnepanelen: allemaal heel nuttige informatie om verspilling te verminderen en de installatie perfect op het eigen gebruiksprofiel af te stemmen.

De bewoner kan alle gegevens in elektronisch formaat downloaden.

Klimaatregeling

Met het klimaatregelingssysteem kan het optimale temperatuurprofiel in elke zone van het huis op een intelligente manier beheerd worden, waardoor er opnieuw een maximaal comfort gegarandeerd wordt zonder energieverspilling en waarbij bijvoorbeeld vermeden wordt dat zones die voor een korte of lange tijd van de dag niet bewoond worden nutteloos worden verwarmd of afgekoeld.

Verschillende types centrales kunnen 4 tot 99 zones beheren, waardoor de zones efficiënt en met het allergrootste gebruiksgemak verwarmd of afgekoeld kunnen worden.

Plaatselijke afstelbare sensoren of een speciaal menu van het touchscreen kunnen de temperatuur plaatselijk met + of - 3 graden wijzigen ten opzichte van de vooraf ingestelde temperatuur om zich op gelijk welk moment van de dag aan de plaatselijke comfortvereisten aan te passen.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.