logo
 Op hotel, zoals bij u thuis!

MyHOME presenteert een nieuw gamma met producten, die zowel voor hotels, als residentiële projecten kunnen gebruikt worden.

Van in de hotelkamer kan via een bediening de signalisatie aangestuurd worden om aan te duiden dat de hotelgast niet wil gestoord worden of dat men bezig is met de opmaak van de kamer. Er is ook een versie met geïntegreerde badgelezer om de deur te openen.

Thermostaat
met display


De nieuwe thermostaat meet en visualiseert de temperatuur in de hotelkamer. Het apparaat is tevens uitgerust met een aansluiting voor een raamcontact, zodat bij een open raam de thermostaat automatisch naar een ecotemperatuur schakelt.

Buiten het gebruik in hotelkamers kan deze thermostaat ook gebruikt worden bij een domoticasysteem in een standaard woning voor het regelen van de temperatuur.

Bediening
8 toetsen


De zeer compacte bediening met 8 toetsen vormt de ideale oplossing voor het bedienen van verlichting, rolluiken en scenario’s. Het toestel is volledig vrij programmeerbaar.

De installateur kan bv. 8 lichtpunten schakelen of dimmen, maar ook een combinatie maken van verschillende functies, bv. 4 lichtpunten + 2 rolluiken.

kaartlezer


Via de kaartlezer kan de hotelgast met zijn kaart heel eenvoudig scenario’s activeren. Bij het betreden van de kamer worden bv. automatisch alle lichten gestuurd en wordt de verwarming opgezet. Bij het verlaten van de kamer wordt een “alles uit” functie geactiveerd.

De lezer werkt met kaarten van 45 tot 54 mm (ISO-formaat) en is uitgerust met retroverlichting, zodat deze makkelijk vindbaar is in het donker.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.