logo
 

Scenario's en toepassingen. Met de domotica van BTicino bepaalt u zelf het comfort in uw woning
via scenario's, die op een soepele & eenvoudige manier gecreëerd worden.

scenario

Keuken

Bij het koken geniet u graag van wat achtergrondmuziek? Via een lokale bediening selecteert u de geluidsbron, die u wenst, en regelt u het volume. Een water- en gasdetector controleren de keuken op mogelijke lekken, zodat uw domotica kan ingrijpen, indien nodig.

Woonkamer

 Met het MyHOME-systeem is het eenvoudig om van elk moment alleen of in gezelschap te genieten. Met het onmisbare touchscreen heeft men in een oogwenk: gedempt licht, achtergrondmuziek, de ideale temperatuur om van een goed boek te genieten.

Komen er vrienden op bezoek? Met de video display kunt u hen onmiddellijk herkennen, met hen praten, het hek openen en hen thuis verwelkomen door het pad te doen oplichten. En om de spelende kinderen in de slaapkamer niet uit het oog te verliezen, kunt u de beelden van de camera weergeven op het grote display van het multimediatouchscreen, het volledigste domoticatoestel.

conceptstore slaapkamer

Slaapkamer

In alle comfort wakker worden, is belangrijk: daarom verkeert wie een MyHOME-domoticasysteem kiest in de beste omstandigheden om het begin van een nieuwe dag ten volle op prijs te stellen. Alles wat u nodig hebt, staat klaar om u te helpen en u op uw gemak te stellen.

U hoeft enkel het "Ochtend"-scenario van de Scenary-toets in te stellen om de slaapkamer van nacht in dag te doen overgaan: de rolluiken gaan omhoog, de lichtintensiteit past zich aan de eerste zonnestralen aan, de achtergrondmuziek gaat aan, uw huis bereikt de juiste temperatuur.

Ondertussen kunt u met het pictogrammenmenu van de Video display van geluidsbron wisselen om het nieuws op de radio te beluisteren, de temperatuur van de badkamerzone verhogen, de tuinsproeiers in werking stellen.

Verlaat de woning

Laat met een gerust hart alle zaken die u na aan het hart liggen thuis. MyHOME beschermt ze. Wanneer de inbraakbeveiliging met de praktische elektronische sleutel ingeschakeld wordt, wordt de beveiliging van alle zones van het huis geactiveerd, alle lichten worden gedoofd, alle rolluiken gaan naar beneden, de temperatuur wordt lager gezet. En terwijl u uit huis bent, beheert MyHOME domotica nauwgezet uw huis alsof u zelf thuis zou zijn.

Op het juiste ogenblik wordt de tuin besproeid, daarna wordt het huis gelucht door de ramen van de vliering een beetje te openen om deze onmiddellijk te sluiten als het zou beginnen regenen. Als het buiten te veel zou waaien, worden de zonneschermen onmiddellijk ingedraaid en indien de hoofdschakelaar van de automaat zou aanslaan, levert MyHOME onmiddellijk opnieuw elektrische energie aan de woning nadat de perfecte werking van de elektrische installatie gecontroleerd werd.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.