logo
 

MyHOME domotica zorgt ook voor uw veiligheid zodat u op elk ogenblik beschermd bent.
Het alarmsysteem voorkomt inbraken en kan autonoom ingrijpen bij een gaslek of overstroming. Zelfs wanneer u niet thuis bent, blijft u in contact staan met uw woning doordat u onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht via uw mobiele telefoon.

De alarmcentrale

Garandeert de beveiliging van elk vertrek en elke toegang. De centrale is uitgerust met een telefooninterface waarmee ze elke inbraakpoging die wordt waargenomen, meteen kan melden aan een mobiele telefoon.

De bewegingsmelders

Melden elke ongewenste aanwezigheid in de woning. Deze kunnen voor een optimale beveiliging worden aangevuld met melders voor open deuren / ramen.

De gasmelders

Waarschuwen onmiddellijk in geval van een gaslek en zorgen ervoor dat de toevoer meteen wordt afgesloten door het automatisch sluiten van de elektromagnetische klep.

ALARMEN

Beschermen de woning tegen de gevaren die de integriteit ervan kunnen aantasten of die de veiligheid van zijn bewoners kunnen bedreigen. Met MyHOME kunnen gaslekken, overstromingen, stroomuitval onder controle gehouden worden met rechtstreekse automatische tegenmaatregelen die onmiddellijk in werking treden bij gevaar, zoals bijvoorbeeld de onmiddellijke afsluiting van de elektromagnetische toevoerklep indien er aardgas ontsnapt.

De technische alarmen worden in elk geval door de inbraakbeveiligingscentrale beheerd die deze als "technische alarmen" herkent en aan de huiseigenaar doorgeeft via de communicatietoestellen die eraan verbonden zijn. Met MyHOME kan elk mogelijk gevaar heel efficiënt onder controle gehouden worden.

Alarm
LondonFog

INBRAAKBEVEILIGING

Beschermt de woning op de best passende manier tegen ongewenste inbraak en volgens de eigen wensen, waarbij ook de beelden gebruikt kunnen worden om alarmsituaties te controleren. Met MyHOME kan de inbraakbeveiliging eveneens in partialiseren ingesteld worden, ook met gebruik van sleutels met codes voor tijdspannes of enkel voor enkele zones van het huis.

De telefooncommunicator, die ook in gsm-versie verkrijgbaar is, ontvangt en zendt aan de betrokkenen de alarmmeldingen van het huis; de camera's van de videofoon en deze die in andere ruimtes geplaatst zijn, zorgen altijd voor de visuele controle van de plaatselijke toestand of ook wanneer men zich ver van huis bevindt. De mogelijkheid om de inbraakbeveiliging volgens "vooraf geconfigureerde scenario's" in te stellen, verhoogt het gebruiksgemak.

PANIEKALARM

Geeft bejaarden of al wie snelle bijstand wenst de mogelijkheid om gemakkelijk en onmiddellijk hulp te vragen. Het al dan niet zelfredzaam zijn, hangt ook af van de mogelijkheid om te beschikken over deze nuttige hulpmiddelen die voor de zwakkere gebruikers bestemd zijn.

De afstandsbediening van het paniekalarm, dat door de persoon in moeilijkheden gebruikt wordt, zendt aan de communicator van de inbraakbeveiliging de instructie om vooraf ingevoerde nummers (van familieleden of aangesloten medische organisaties) te bellen om hen erover in te lichten dat ze in de woning van de beller tussenbeide moeten komen.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.