logo
 
Binnenposten
Classe300 X13E

Classe 300 X13E

Eenvoudig, geconnecteerd en modern

Classe 300 X13E is de nieuwe videofoon, die een moderne look combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de videofoon verbonden worden met de smartphone.

Alle basisfuncties, die men terugvindt op het 7”-touchscreen, zijn ook beschikbaar via de applicatie. Classe 300 X13E is alles wat je van een typisch “Internet of Things” product mag verwachten.

Classe 300 binnenposten

Handenvrije videofoon met 7" touchscreen

De Classe 300 binnenposten met touchscreen combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. Het toestel bestaat in 2 verschillende afwerkingen, wit en anthraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel murale montage, als montage op tafelstandaard. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. 

Classe 100 binnenposten

Ongeziene mogelijkheden

Het gamma Classe 100 binnenposten biedt ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage. De 4 basisfuncties samen met de 4 programmeerbare toetsen zorgen voor een intuïtief en veelzijdige bediening. Er zijn 4 modellen verkrijgbaar. Van de traditionele parlofoon met hoorn tot één toestel voor videofonie en visualistatie van energieverbruik.

Axolute video station

Axolute Video Station

Exclusief design

Het Axolute video station is beschikbaar in Axolute Nighter en Whice, een collectie die wordt gekenmerkt door een modern design met sobere lijnen.

Axolute Nighter is de lijn in monochroom zwart, Axolute Whice de lijn in monochroom wit. Beide lijnen bieden een afwerking in vlak, glanzend glas met aanraakbediening.

De uitgebreide functies van dit toestel geven toegang tot het domoticamenu, waarmee de functies van een MyHOME domotica-installatie kunnen worden bediend: scenario's, geluidsinstallatie, temperatuurregeling, ...

Axolute Display

Axolute Display

Esthetische integratie

Van uw schakelaar tot uw binnepost kiest u de afwerking die het best bij uw inrichting past. Dankzij de Axolute Display past uw deurkit perfect bij uw videofoon.

De Axolute Video Display is een handenvrij binnentoestel dat is uitgerust met een LCD kleurenscherm van 2,5". Het kan worden gecombineerd met de afdekplaten van het Axolute gamma.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.