logo
 
Forever an icon, today Smart as well.
ONTDEK HET
LivingLight Air

Met LivingLight Air vormt BTicino de perfecte combinatie tussen exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit. Want met slechts 4.75mm dikte zijn deze afdekplaten verrassend vlak en met hun axiale bediening vormen ze een modern accessoire in een elk interieur. En dankzij de verschillende verfijnde afwerkingen laten de afdekplaten van LivingLight Air altijd een luxueuze indruk na.

SOFT

Stijlvol, strak & sober

Onopvallend, maar met klasse sieren ze de muren met de afwerkingen Street, Klei, Zand en Blue moon.

BRUSHED

Een industriële look in uw interieur

In deze reeks treden de afdekplaten op de voorgrond door hun brushed look. Ideaal voor het interieur waar een iets ruwere afwerking meer cachet geeft.

 

MONOCHROOM

Monochrome afwerkingen

Bij deze afdekplaten is de kleur perfect afgestemd op de afwerking van de axiale toetsen.
Geniet van de puurheid van Wit, het royale van Tech of het mysterieuze van Antraciet. Het resultaat is in elk geval bijzonder stijlvol en exclusief.

BRIGHT

Een heldere keuze

Geef uw interieur een persoonlijke toets met de glanzende afwerkingen zwart Tin of wit Palladium of met een matte afwerking met Mat goud, Mat nikkel of Parelwit.

LivingLight Air LED

LED

Uw baken in het donker

Dwars over de axiale schakelaars loopt een fijn lijntje van led-lichtjes die u leiden in het donker en aangeven waar de schakelaar zich precies bevindt. Zo hoeft u nooit meer op de tast te dolen door uw eigen woning. Bovendien geeft het een moderne look aan uw interieur.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.