logo
 
Binnenposten
Classe100 X13E

Classe 100 Binnenposten

Connectiviteit wordt een evidentie

BTicino vernieuwt zijn gamma binnenposten Classe 100 en introduceert wifi connectiviteit als een standaard in videofonie.

Het resultaat is een gamma binnenposten met een modern en elegant design, dat voldoet aan elke installatiebehoefte.

Classe 300 binnenposten

Handenvrije geconnecteerde videofoon met 7" touchscreen

De Classe 300 binnenposten met touchscreen combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. Het toestel bestaat in 2 verschillende afwerkingen, wit en anthraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel murale montage, als montage op tafelstandaard. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. 

HomeTouch

Download de App MyHOME_Up voor Tablet of Smartphone via Google Play of App Store

   

HOMETOUCH

Eén toestel voor videofonie en domotica

HOMETOUCH is perfect geïntegreerd in het videofonie-gamma van BTicino. De oproep van het deurstation kan immers doorgeschakeld worden op smartphone dankzij de gratis app “DOOR ENTRY for HOMETOUCH”.
Naast de integratie met videofonie kan het 7” touchscreen ook gebruikt worden voor de bediening van het MyHOME_Up-systeem.

Ontdek de mogelijkheden van HomeTouch

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.