Living Now

Van traditionele tot geconnecteerde oplossingen

Living Now

Van traditionele tot geconnecteerde oplossingen

Living Now is de nieuwste generatie schakelmateriaal die minimalistisch design koppelt aan geconnecteerde oplossingen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, Living Now is een eyecatcher en biedt tal van oplossingen die bijdragen tot het dagelijks comfort in uw huis: van traditioneel tot smart…

Download de inspiratiebrochure   Download de productcatalogus    Bekijk de video

Afdekplaten in 16 verschillende afwerkingen 
in combinatie met 3 kleuren voor de bedieningsknoppen

De afdekplaten

De esthetische moderne afdekplaten zijn verkrijgbaar in drie materialen: technopolymeer, zamak en hout.

De afwerkingen zijn geschikt voor elke huistijl.

De unieke vorm van Living Now is ontworpen om een ​​perfecte vlakheid van de elementen te garanderen en meer ruimte te geven aan de functies: dankzij de innovatieve fulltouch-bediening kunt u op elk punt op het oppervlak van de toetsen drukken om de lichten aan of uit te zetten. De toets keert steeds terug in zijn originele stand wat de vlakheid garandeert.

Living Now

Materialen

Living Now afwerking technopolymeer

Technopolymeer

De afdekplaten in technopolymeer worden vervaardigd met een fabricageprocédé dat zorgt voor een diepgaander effect in de afwerking.

Living Now afwerking metaal

Metaal

BTicino heeft voor zijn metalen platen altijd de Zamak-legering gebruikt. Dit is een resistente legering die tegelijk zorgt voor een mooi esthetisch resultaat.

Living Now afwerking hout

Hout

Voor hen die een natuurlijk effect wensen, biedt Living Now twee afwerkingen in eikenhout en notenhout.

De bedieningstoetsen of toetsen

Deze vertegenwoordigen het esthetische en interactieve deel van de verschillende functies (schakelaars, drukknoppen, dimmers, ...). Er is keuze tussen drie kleuren: wit, zwart en zand.

Living Now

"Full touch" bediening

De bedieningsknoppen zijn "full touch", dat wil zeggen, ze bezetten de gehele hoogte van de toets en je kiest zelf waar je wil drukken: bovenaan, onderaan of in het midden.

Eenmaal geactiveerd, keren ze terug naar hun originele positie waardoor ze perfect uitgelijnd blijven.

Verander de look in een klik

Met Living Now is het mogelijk om de toetsen (bijvoorbeeld van wit naar zand) te veranderen met een eenvoudige beweging en in maximale veiligheid omdat het esthetische deel los staat van het functionele.

Bovendien blijven dankzij het zelfcentrerend systeem ™ alle bedieningsknoppen perfect uitgelijnd, zelfs na vervanging en talrijke klikken.

Living Now
Living Now

Verlicht ... zoals u wil

Elk apparaat kan worden uitgerust met een witte of blauwe LED, volledig configureerbaar.

Zo is het mogelijk om de verlichting in de schakelaar te laten branden (bv om de schakelaar terug te vinden in het duister) of enkel brandt wanneer een lamp is ingeschakeld (bv. voor toilet)

Ontdek je stijl

 

Wit

Technopolymeer

Goud

Zamak

Moon

Zamak

Ice

Technopolymeer

Sky

Technopolymeer

Pixel

Technopolymeer
Pixeleffect

 

Zand

Technopolymeer

Koper

Zamak

Eik

Hout

Aura

Technopolymeer

Optic

Technopolymeer
Pixeleffect

 

Zwart

Technopolymeer

Space

Zamak

Staal

Zamak

Walnoot

Hout

Night

Technopolymeer


Kies uw systeem

Traditioneel schakelmateriaal Living Now

living Now

Het standaard schakelmateriaal Living Now biedt een perfecte oplossing voor traditionele elektrische systemen dankzij het brede scala aan functies (stopcontacten, schakelaars, laders, connectoren ...). Op die manier kunt u het innovatieve ontwerp van Living Now perfect combineren met specifieke functies die u het leven alleen maar gemakkelijker en comfortabeler maken.

Welkom in je geconnecteerde huis

Living Now

Naast het traditionele systeem kan u ook opteren voor een geconnecteerde woning Living Now with Netatmo (of een combinatie ervan). Speciaal ontworpen functies kunnen via een gateway verbinding maken met het wifi-thuisnetwerk om met mekaar te communiceren. Dit systeem laat toe om je verlichting, rolluiken ed via uw smartphone of vocal assistant te bedienen. Alle smart bedieningen (schakelaars, stopcontacten) werken desgewenst ook op de traditionele manier.

Huisautomatisering zoals je het nog nooit zag

Living Now

Een nieuwe manier om domotica te beheren met Living Now. De nieuwe digitale bedieningselementen worden onderdeel van het MyHOME_Up domoticaplatform, met een nieuw en exclusief concept. Een samensmelting van innovatie en ongeëvenaarde eenvoud waarmee het systeem zich in realtime aan uw behoeften kan aanpassen. Dankzij de bediening met geïntegreerde Amazon Alexa stemassistent activeert u bovendien de domotica functies met uw stem.