sfeer image

Living Now With Netatmo

De woning van de toekomst evolueert mee

De woning van de toekomst evolueert mee met uw behoeften. En die toekomst is dichterbij dan u denkt. Een slimme woning creëert u in een handomdraai dankzij het geconnecteerde schakelmateriaal Living Now with Netatmo. Met deze laagdrempelige, flexibele oplossing rust u, in functie van uw budget, makkelijk één of meerdere ruimtes uit met het slimme schakelmateriaal. Al dan niet in combinatie met het traditionele schakelmateriaal van Living Now.

De voordelen van geconnecteerd schakelmateriaal

Het beheer van de geconnecteerde woning

Living Now with Netamo

Living Now with Netatmo combineert de traditionele gebruikservaring met nieuwe manieren van interactie om uw huis in alle vrijheid te kunnen besturen.

picto standaard bediening

Standaard

Traditionele interactie maar verrijkt door BTicino full touch-technologie

Picto scenario

Scenario's

Een enkele klik om groepen lichten en luiken tegelijkertijd te activeren

picto voice assistant

Voice assistants

Volledige integratie met Apple Siri en Google Assistant

picto draadlooos bediening

Draadloos bedienen

Draadloze bedieningselementen op batterijen die kunnen worden geplaatst waar u maar wilt

Picto smartphone

Smartphone

Een specifieke app om het hele thuissysteem te bedienen


Living Now with Netatmo

Uw huis wordt slim!

Living Now with Netamo

Een slimme woning, niets dan voordelen. Met de Living Now with Netatmo apparatuur creëert u makkelijk een slim elektrisch systeem in uw huis. Want het geconnecteerd schakelmateriaal van BTicino installeert u volgens de regels van een traditioneel systeem.

Picto verlichting

De verlichting beheren

Picto verlichting

Mijn energieverbruik bekijken

picto rolluik bediening

De rolluiken of zonwering beheren

Picto scenario

Scenario’s creëren en beheren (algemene aan/uit schakelaar, vertrek/aankomst schakelaar)


Scenariobeheer

Verlaat het huis met een klik

Living Now with Netatmo stelt u in staat om verschillende commando's samen te bedienen: het voorgeconfigureerde commando voor gebruiksklare in- en uitgangsscenario's. Met één druk op de knop alle lichten uitschakelen en tegelijkertijd alle rolluiken naar beneden laten.

Alle scenario's kunnen vrij worden ingesteld en aangepast met behulp van de smartphone en de HOME + CONTROL-app

Living Now with Netamo
scenario “opstaan” • scenario “slapen” • scenario “vertrek” • scenario “aankomst”

Home+ Control app

Living Now with Netamo app

Alle geconnecteerde functies kunnen worden beheerd via de specifieke home + control-app. Een stopcontact deactiveren, een lamp uitschakelen, een rolluik omhoog doen, de status van het systeem controleren, een scenario maken, het kan allemaal eenvoudig rechtstreeks vanaf uw smartphone. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Blijft altijd in contact

Living Now with Netamo meldingen

U communiceert met uw huis en uw huis communiceert met u! U kan op afstand de status van uw huis in realtime bekijken via uw smartphone en meldingen ontvangen in geval van een storing of stroomonderbreking. Bovendien kunt u dankzij de functie "Aanwezigheidssimulatie" ook de activering van verlichting en rolluiken programmeren alsof u thuis bent.

Kies uw scenario

Living Now with Netamo

Wilt u een film zien of het zonlicht binnen laten? Verander het verlichtingsscenario op uw smartphone. Met Living Now with Netatmo kunt u verlichting, rolluiken en stopcontacten individueel of via aanpasbare scenario's bedienen op basis van uw behoeften.

Hou uw verbruik in het oog

Living Now with Netamo

Energiebesparing is fundamenteel in het beheer van uw huis: dankzij Living Now with Netatmo wordt u meer bewust gemaakt van uw verbruik. U kan het energieverbruik altijd in realtime bekijken en onder controle houden. De Home+ Control app waarschuwt u zelfs wanneer een verlichting langer dan 6 uur ingeschakeld blijft. U kan op die manier via de App het licht uitschakelen.

Stembediening

Living Now with Netamo

Zondagochtend rustig wakker worden? Geen probleem, u bedient alle functies van uw systeem eenvoudig met uw stem via de smartphone of via spraakassistenten.