Opleidingen

Opleidingen

Opleidingen voor professionelen

Voor professionele installateurs die reeds een opleiding elektriciteit achter de rug hebben bieden wij trainingen aan om beter met onze oplossingen te kunnen werken. Met het modulaire opleidingssysteem van de Legrand Group volgt u de opleiding die u interesseert. Ontdek ze hieronder.

Videofonie, geïnstalleerd in een handomdraai

De geconnecteerde videofonie-oplossingen van Legrand bieden de gebruiker extra comfort en veiligheid.

Bezoekers worden gesignaleerd met een waarschuwing op de smartphone van de bewoner. Een boodschap doorgeven? Makkelijk via de smartphone, waar men zich ook bevindt. Overtuigd van de voordelen voor de gebruiker? Ook voor u als installateur hebben videofonie-oplossingen heel wat pluspunten. De installatie van een 2-draadssysteem is kinderspel. Alle functies, uitbreidingen en toepassingen van het systeem komen aan bod, inclusief de configuratie (fysisch of virtueel).

Schrijf je hier in


Een smart home creëren? Makkelijk met Legrand.

Makkelijk te installeren, makkelijk in gebruik, makkelijk uitbreidbaar en alles ook nog 'ns makkelijker binnen budget dan u zou denken. Wat u maar wilt, wij hebben zowat alles. Maak van een huis een thuis waar alles samenwerkt met één doel voor ogen: het comfort en veiligheid van uw klanten verhogen en alles zo makkelijk mogelijk maken. Tijdens deze opleiding maakt u kennis met alle mogelijkheden binnen ons Smart Home assortiment.

Schrijf je hier in