logo
 
LivingLight Air

De luchtige schakel tussen licht en duisternis. 
Ze horen bij elkaar, de schakelaar en de afdekplaat. De één kan niet zonder de ander. Met LivingLight Air vormt BTicino de perfecte combinatie tussen exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit. Want met slechts 4.75mm dikte zijn deze afdekplaten verrassend vlak en met hun axiale bediening vormen ze een modern accessoire in een elk interieur. En dankzij de verschillende verfijnde afwerkingen laten de afdekplaten van LivingLight Air altijd een luxueuze indruk na.

LivingLight monochroom

MONOCHROOM

Monochrome afwerkingen

Naast de bestaande afwerkingen Soft, Bright en brushed kunt u ook kiezen voor een monochrome afwerking. Bij deze afdekplaten is de kleur perfect afgestemd op de afwerking van de axiale toetsen.
Geniet van de puurheid van Wit, het royale van Tech of het mysterieuze van Antraciet. Het resultaat is in elk geval bijzonder stijlvol en exclusief.

NEW - SOFT

Stijlvol, strak & sober

In de afwerking Soft vormen de zamac afdekplaten de stille getuigen van het dagelijks leven in harmonie met de natuur.
Onopvallend, maar met klasse sieren ze de muren met de afwerkingen Street, Klei, Zand en Blue moon.

LivingLight AIR SOFT
LivingLight Bright

BRIGHT

Een heldere keuze

Met de afdekplaten van Bright zet u de puntjes op de i van interieur. Geef het een persoonlijke toets met de glanzende afwerkingen zwart Tin of wit Palladium of met een matte afwerking met Mat goud, Mat nikkel of Parelwit.

NEW - BRUSHED

Een industriële look in uw interieur

In deze reeks treden de afdekplaten op de voorgrond door hun brushed afwerking. De platen hebben een zachte afwerking maar door de brushed afwerkingen krijgen ze een industriële toets. Ideaal voor het interieur waar een iets ruwere afwerking meer cachet geeft.

LivingLight Air LED

LED

Uw baken in het donker

Dwars over de axiale schakelaars loopt een fijn lijntje van led-lichtjes die u leiden in het donker en aangeven waar de schakelaar zich precies bevindt. Zo hoeft u nooit meer op de tast te dolen door uw eigen woning. Bovendien geeft het een futuristisch effect aan uw interieur.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.