sfeer image

MyHOME domotica

Maak van uw woning een Smart Home

Het MyHOME domoticasysteem evolueerde voor een performantere controle over uw woning. Een verbeterd systeem waarin een gepersonaliseerde-, simpele-, functionele- en slimme ervaring centraal staat. En dit voor zowel eindklanten als installateurs.

De besturing van het systeem gebeurt op vier manier: via voice assistenten zoals Amazon Alexa, via uw smartphone, via het touchscreen in huis en via uw schakelaars.


 


 

myhome-rolluiken

Bedien de verlichting en rolluiken

myhome-touchscreen

Ontdek de eenvoud van het touchscreen

myhome-rook-gedetecteerd

Krijg meldingen wanneer er een ongewone situatie zich voordoet

myhome-videofoon-op-afstand

Beantwoord oproepen van uw slimme deurbel van op afstand

myhome-living-now-thermostaat

Zet de verwarming aan, uit, hoger of lager

myhome-huis-in-het-oog-houden

Houd uw huis in de gaten als u op vakantie bent


 

Ook voor de installateur is MyHOME slimmer geworden

U kunt vanaf nu uw MyHOME installaties programmeren en configureren via de Home + Project applicatie.


 

Besturing via voice assistenten

Een spraakassistent zoals Amazon Alexa of Google Home zorgt voor extra gemak, comfort en veiligheid in huis door te communiceren met uw slimme apparaten. Via deze vocale assistent kunt u opdracht geven om bijvoorbeeld het licht aan te zetten, uw radiatorkranen bedienen, uw smart TV aanzetten of het volume van de muziek die afspeelt op uw slimme speaker regelen. Het MyHOME domoticasysteem werkt perfect met Amazon Alexa.

myhome-vocale-assistenten

 

Besturing via smartphone

U als eindklant heeft twee apps waarmee u het systeem bestuurd: de app Home + Control en Home + Security.

Home + Control

Met de app Home + Control praat u met uw huis. Vereenvoudig het beheer van uw huis. Van de meest voorkomende weggaan/thuis komen of opstaan/slapen gaan knop tot aangepaste scenario’s die ook uw alarmsysteem of muziekspelers meenemen.

 • Bekijk de status van uw lampen en zet ze eventueel aan- of uit. Bekijk ook het verbruik van de slimme lampen
 • Stel de temperatuur van de verwarming in en creeër persoonlijke programma’s
 • Bekijk het totale verbruik van uw woning
 • Krijg meldingen van de status van uw systeem en slimme meldingen die u zelf ik kan stellen in het geval van een issue, bijvoorbeeld als de spanning wegvalt op het stopcontact van de vriezer
 • De prioriteit bepalen van uw apparaten door slim load-management in te stellen om te zorgen dat u nooit helemaal zonder stroom valt bij een te groot verbruik
 • Scenario's creeëren, beheren en aanpassen. U stelt bijvoorbeeld in dat de verwarming aanspringt om 07.00 uur ’s ochtends wanneer het in huis kouder is dan 16°C.

Deze app zorgt voor het comfort in uw alledaags ritme.

myhome-home-security-app
myhome-home+security

Home + Security

De app Home + Security zorgt ervoor dat u uw huis ten alle tijden in de gaten kan houden. In deze app zit de videofoon gekoppeld evenals de eventuele buitencamera, raamsensoren, binnencamera en slimme rookmelders.

 • Krijg een melding op uw smartphone wanneer iemand aanbelt
 • En beantwoord de oproep vanaf uw smartphone
 • Zet het tuinlicht aan
 • Open de poort van uw huis wanneer u uw afstandbediening bent vergeten
 • Bekijk de camera’s rond het huis en zie wat er zich afspeelt
 • Beantwoord systeem meldingen en bekijk een event tijdlijn

Met deze app praat uw huis met u: eindelijk gemoedsrust.

Alle veiligheidsoplossingen van Netatmo kunnen naadloos geïntegreerd worden in het MyHOME domotica systeem en dus ook in de Home + Security app. Met dit assortiment laat u uw huis zonder zorgen achter. Meer informatie over Netatmo veiligheidsoplossingen vindt u hier.


 

Besturing via het touchscreen in huis

Er bestaan twee opties om uw huis met het MyHOME domoticasysteem slim te maken. Afhankelijk van de gekozen optie installleert u of een Classe 300 EOS of een HomeTouch in huis. Deze gebruikt u als toegangspunt voor uw slimme woning.

De HomeTouch is een touchscreen waarmee u de volledige controle over uw woning heeft. Via dit touchscreen kunt u bijvoorbeeld lampen aanzetten, de buitencamera raadplegen of oproepen van de videofoon beantwoorden. De Classe 300 EOS zal deze functionaliteiten ook krijgen vanaf januari 2023.

myhome-hometouch-classe300eos

 

Besturing via de schakelaars in huis

Tussen alle geconnecteerde toestellen, apps en vocaal assistenten blijft schakelmateriaal zeker zijn plaats hebben. Wanneer u het MyHOME smart home systeem met busbekabeling installeert worden ook uw schakelaars slim.

Bovendien heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen van schakelmateriaal zodat de schakelaars altijd perfect matchen in uw interieur.

Living Now is met zijn luxueuze look en feel het nieuwste generatie schakelmateriaal dat minimalistisch design koppelt aan geconnecteerde oplossingen. Het unieke design van Living Now is ontworpoen om een perfecte vlakheid van de bedieningen te garanderen. Dankzij de full-touch bediening kunt u op elk punt op het oppervlak van de toetsen drukken waarna het systeem zich automatisch terug centreert. Daarnaast heeft u maarliefst keuze uit 16 verschillende afwerkingen van afdekplaten in combinatie met 3 kleuren voor de bedieningsknoppen.

Living Light is een reeks klassieke schakelaars en stopcontacten in rechthoekige vorm met een tijdloos design. Deze strakke, eenvoudige schakelaars zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Kies voor afwerkingen zoals metaal, hout, technopolymeer of ga zelfs voor bamboe of Italiaans walnoot. De verschillende afdekplaatjes kunt u daarna combineren met toetsen in wit, tech en antraciet. Naast de standaard Living Light afwerking kunt u ook nog kiezen uit Living Light Kristal of de extra strakke Living Light AIR uitvoering.

Living Light AIR laat design en technologie elkaar ontmoeten in een perfecte vorm. Een absolute innovatie van de AIR afwerking is dat deze afdekplaten slechts 4.75mm dik zijn en met een gebogen vorm harmonieus in de muur passen. De afdekplaten zijn gemaakt van metaal met geborstelde, glanzende of monochrome afwerkingen.

myhome-overtuigd-vind-installateur