Smart has
never been
so easy

De toekomst, weet u nog hoe ouderwets die er vroeger uitzag? Als een blikken robot met telescopische armen, die 's morgens koffie maakt en tegelijk de gordijnen opent. Gelukkig is de realiteit minder ingrijpend, minder cartoonesk en vooral: veel makkelijker. 

Een smart home creëren? Makkelijk met Legrand.

Makkelijk te installeren (draadloos of op het bestaande netwerk), makkelijk in gebruik (alles in één app), makkelijk uitbreidbaar (zelfs als het niet van Legrand is, werkt het zo goed als zeker), en alles ook nog 'ns makkelijker binnen budget dan u zou denken. We hebben zelfs een gratis opleiding voor professionals, zo makkelijk gaat dat.

Legrand is Frans voor 'de grote' en groot zijn we zeker. Wat u maar wilt, wij hebben zowat alles. Dat maakt ons de ideale future-proof partner. Programmeerbare stopcontacten, automatische gordijnen of rookmelders die een sms'je sturen als er iets is ... een compleet smarthome-systeem of alleen een specifiek element, wij helpen u graag.

Start hier en nu. Met een slim huis waar alles samenwerkt met één doel voor ogen: het comfort en de veiligheid verhogen en alles zo makkelijk mogelijk maken. Easy with Legrand.