Legrand Group Academy

Opleidingen voor professionelen

Legrand Group Academy-opleidingen worden steeds gegeven door docenten met een grondige kennis van het product en aan de hand van een professionele syllabus of catalogi. Met het modulaire opleidingssysteem van de Legrand Group volgt u de opleiding die u interesseert. Ontdek ze allemaal!

Opleidingen

Momenteel zijn we de online trainingen aan het updaten.

Wenst u op de hoogte gehouden te worden zodra onze agenda online staat? Geef dan hier uw gegevens door en wij houden u op de hoogte via e-mail.


 

Videofonie, geïnstalleerd in een handomdraai

De geconnecteerde videofonie-oplossingen van Legrand bieden de gebruiker extra comfort en veiligheid.

Bezoekers worden gesignaleerd met een waarschuwing op de smartphone van de bewoner. Een boodschap doorgeven? Makkelijk via de smartphone, waar men zich ook bevindt. Overtuigd van de voordelen voor de gebruiker? Ook voor u als installateur hebben videofonie-oplossingen heel wat pluspunten. De installatie van een 2-draadssysteem is kinderspel.

Jos Houbrechts, Application Engineer bij Legrand loopt u in deze online training vlot door de basisregels en overloopt de samenstelling van de installatie stap voor stap. Alle functies, uitbreidingen en toepassingen van het systeem komen aan bod, inclusief de configuratie (fysisch of virtueel).


Een smart home creëren? Makkelijk met Legrand.

De toekomst, weet u nog hoe ouderwets die er vroeger uitzag? Als een blikken robot met telescopische armen, die 's morgens koffie maakt en tegelijk de gordijnen opent. Gelukkig is de realiteit minder ingrijpend, minder cartoonesk en vooral: veel makkelijker.

Makkelijk te installeren, makkelijk in gebruik, makkelijk uitbreidbaar en alles ook nog 'ns makkelijker binnen budget dan u zou denken. Wat u maar wilt, wij hebben zowat alles. Maak van een huis een thuis waar alles samenwerkt met één doel voor ogen: het comfort en veiligheid van uw klanten verhogen en alles zo makkelijk mogelijk maken.

Tijdens deze opleiding maakt u kennis met alle mogelijkheden binnen ons Smart Home assortiment.