sfeer image

App Door Entry

Beantwoord uw oproepen altijd en overal

Een videofoon die u kunt connecteren met uw smartphone, daarmee ziet en praat u met wie er aan de deur belt. Zelfs als u in het buitenland bent. Op de handige Door Entry app kunt u ook buitenbeelden van uw huis bekijken. En deze slimme app kan nog meer: de garagepoort openen, de buitenverlichting aansteken tot zelfs het sproeisysteem van uw tuin activeren.

4 troeven van de app Door Entry

1) Oproepen beantwoorden waar ook ter wereld

Waar u ook bent: op het werk, in het buitenland, op vakantie … U bent bereikbaar en kunt alle oproepen aan uw deur beantwoorden. U ziet op uw smartphone wie er aanbelt en u kunt praten met deze persoon.

app door entry
app door entry

2) De poort openen zonder afstandsbediening

U wilt de poort openen, maar vindt de afstandsbediening van de garagepoort niet? Geen probleem, dat doet de applicatie wel voor u dankzij de poortopener.

3) Uw woning bekijken vanop afstand

Stel dat u in bed ligt en iets verdachts hoort of even wil controleren of alles rond het huis veilig is. Via uw smartphone bekijkt u vanop afstand de beelden van de buitencamera en van bijkomende camera’s. Goed om weten: alle beelden die worden opgenomen, zijn extra beveiligd en vallen onder de wet op de privacy en GDPR. Bovendien zijn de Smart Home-toepassingen van Netatmo perfect compatibel met de app Door Entry.

app door entry
app door entry

4) De tuinverlichting of het sproeisysteem activeren

Sfeerlicht in de tuin of de verlichting van uw oprit inschakelen: ook dat via de app. Bent u op vakantie en snakt de tuin naar water? Dan activeert u gewoon het sproeisysteem door enkele toetsen op de app. Handig toch?