sfeer image

Een veilige woning dankzij Smart Home, van camera tot deurbel

Slimme toepassingen beschermen uw gezin en uw woning

Domotica is voor veel mensen synoniem met comfort, gebruiksgemak en esthetiek. Dat klopt uiteraard, maar wist u ook dat u via slimme toepassingen uw veiligheid en die van uw gezin kunt verhogen? Zowel binnen als buiten houden deze toepassingen een oogje in het zeil. Die bijkomende bescherming biedt uw gezin extra gemoedsrust en comfort.

Netamo slimme buitencamera

Een extra paar ogen via slimme camera’s

Slimme camera’s rond uw woning detecteren mensen, dieren en voertuigen die in de buurt zijn. Bij onverwachte bewegingen ontvangt u een automatische waarschuwing op uw smartphone of tablet, waarna u camera-opnames kunt bekijken. U krijgt toegang tot alle nodige functies zonder hiervoor dure abonnementskosten te moeten betalen.

netatmo slimme deurbel

Altijd weten wie aanbelt dankzij slimme deurbel

Met een slimme deurbel kunt u aanbellende bezoekers altijd zien en aanspreken. Op uw smartphone ziet u steeds wie aanbelt, of u nu thuis bent of niet. Bent u op kantoor en staat de koerier thuis met een pakje voor de deur? Dan kunt u vanop afstand de nodige instructies geven. En met een ingebouwde luidspreker schrikt u eventuele indringers snel af.

netatmo slimme rookmelder

Slimme rookmelders slaan tijdig alarm bij brand

Vandaag moet u op elke verdieping van uw woning verplicht een rookmelder installeren. De installatie van slimme rookmelders is een verstandige keuze. Omdat ze in real time waarschuwingen naar uw smartphone of tablet sturen, kunt u snel maatregelen nemen, ook als u niet thuis bent. Met batterijen die 10 jaar meegaan, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de levensduur van uw rookmelders. En wat denkt u van een rookmelder die zichzelf controleert en u via de smartphone waarschuwingen stuurt?

netatmo slimme sensoren en buitensirene

Geef inbrekers geen kans via sensoren en binnensirene

Wilt u inbrekers te slim af zijn? Dat doet u via de installatie van slimme deur- en raamsensoren, eventueel gecombineerd met een binnensirene. De sensoren registreren elke beweging of trilling wanneer iemand een deur of raam probeert te forceren, terwijl de sirene automatisch een oorverdovend alarm van 100 dB slaat. Voldoende om ongewenste indringers snel weg te jagen! Als extra afschrikkingsmiddel kunt u een slimme binnencamera installeren, die u bij ongewenst bezoek onmiddellijk verwittigt via een bericht op uw smartphone.