sfeer image

Uw budget onder controle

Optimaliseer uw energieverbruik

Met MyHOME_Up beheert u de temperatuur zoals u wil. U optimaliseert het energie-, water- en gasverbruik.

Consumeer enkel de benodigde energie

Met MyHOME_Up past de verwarming zich aan aan uw gewoontes. Met het MyHOME_Up domoticasysteem heeft u alles onder controle, en door de instelling van verbruiksprofielen voorkomt u energieverspilling.

Dit is een fundamentele stap om alleen de benodigde energie te gebruiken.

Pas de temperatuur aan per zone en maak scenario's

De indeling in zones van het verwarmings- en koelsysteem maakt het mogelijk om verschillende temperatuurprofielen te beheren, waardoor verspilling van energiebronnen wordt voorkomen.

Multizone-thermoregulatie is gebaseerd op de detectie van de temperatuur in elke kamer door middel van lokale sondes die verwarming / koeling alleen activeren waar en wanneer dat nodig is. Het is mogelijk om verschillende dagelijkse of wekelijkse programma's in te stellen, die ook kunnen worden geïntegreerd met de andere domotica-functies in uw huis bijvoorbeeld wanneer het alarm is ingeschakeld wanneer u het huis verlaat, kunt u de temperatuur instellen op een spaarniveau.

HomeTouch

Bedien de verwarming zoals u wil

Indien u wil afwijken van het standaard verwarmingsprofiel, dan kan u steeds de temperatuur aanpassen via de lokale themostaten. Een touchscreen geeft u een compact overzicht van alle ruimtes en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om alle andere functies te bedienen. Heeft u de handen vol, dan kan u de verwarming ook aanschakelen via een vocaal assistent.